En enklere hverdag

Vi bidrar til en enklere hverdag for hunder, katter og eierne deres

Ved å tilby opphold på vårt hunde- og kattehotell, samt vår hundebarnehage bidrar vi til å gjøre hverdagen, feriene, jobbreisene og andre utfordringer enklere for smådyreiere. Vi strekker oss i det lengste for å hjelpe våre kunder.

Trygghet, aktivitet og trivsel

Dette er et grunnleggende fundament for både dyr og mennesker. Vi ønsker at alle våre gjester, eiere og oss som jobber her skal ha det bra, og at alle skal føle seg sett og ivaretatt på best mulig måte. Respekt for individet uansett rase og kjønn.

Hundehotell

Vi tilbyr tilpasset opphold for hunden din i trivelige lokaler med høy standard. Hundehotellet har totalt 14 romslige hunderom, flere store luftegårder, klima anlegg, videoovervåkning og vi har høyt fokus på renhold.

Kattehotell

Vi tilbyr tilpasset opphold for katten din i trivelige lokaler med høy standard. Kattehotellet har totalt 13 romslige katterom, og stor utendørs luftegård med tak. Vi har klimaanlegg, videoovervåkning og vi har høyt fokus på renhold.

Hundebarnehage

Hundebarnehagen er et tilbud for deg som har hund som ikke trives med å være hjemme alene for eksempel mens du er på jobb, eller når du er lenge borte fra hjemmet. Vi aktiviserer, sosialiserer, fôrer, koser og gir evt. medisiner.

Dyrebutikk

Vi selger fôr og utstyr til kjæledyret ditt. Vi prøver å ha godt utvalg til alle smådyr. Det vi eventuelt ikke har i butikken kan mest sannsynlig bestilles. Selv om vi ikke selger levende dyr, er det verdt å ta turen og se på dyrene våre som bor i butikken. Kan her nevne både reptiler og papegøye.