Hva er vi:

Vi er et hunde- og kattehotell som tilbyr opphold for hunden/katten din i rene, oppvarmede og trivelige lokaler. Vi har 14 romslige hunderom, og 13 flotte katterom og store luftegårder utendørs for både hunder og katter.
Vårt hovedmål er trygghet, aktivitet og trivsel.
Hos oss kan du trygt sette igjen din beste venn mens du er på lengre eller kortere reiser. Vi tilpasser rutinene til hver enkelt hund/katt slik at både to- og firbeinte skal kunne føle seg trygge og fornøyde.
Vi tilbyr også dagpass.

I tillegg har vi egen dyrebutikk på tunet, hvor vi selger fòr og utstyr til smådyr.

Hvem er vi:

Lasse Kolberg

Har svennebrev i slakterfaget, og har tidligere jobbet som slakter hos Nortura i nærmere 25 år. Siden 2010 har jeg jobbet innen helse, både i pleieomsorg og innen rus/psykiatri.

Jeg er født og oppvokst i ei bygd litt sør for Namsos, Bangdalen. Nå har jeg funnet et nytt paradis her i Bindal, Djupvika, eller Juvika, som det kalles.

Mine interesser dreier seg mye om jakt, fiske og friluftsliv. Jeg har hatt både hunder, katter og andre dyr rundt meg det meste av livet, og ser nå fram til å få jobbe med dette på heltid ved å kunne starte opp dyrehotell.

Ser fram til å treffe dere 🙂 

Heidi Kristin W. Dybvik

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og Vernepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid, og har jobbet med mennesker mesteparten av mitt yrkesliv.

Tar nå Instruktør utdanning og har en del praksistimer å gjennomføre før jeg kan ta eksamen som Atferdsrådgiver.

Alt har ei tid, og for meg var det tiden inne for å skifte beite.
Jeg har vokst opp her i Juvika med sauer, hest, høns, kaniner og ender. Har alltid vært glad i dyr og selv eid alt fra hund til edderkopp, papegøye og reptiler.

Gleder meg nå til å ta fatt på et nytt kapittel i livet med oppstart av Juvika hunde- og kattehotell og Juvika dyrebutikk.

Håper vi sees!